Info

Multiversum Oy:n tietosuojalauseke


Kotisataman Deitti on nyt myös Mobiilissa

Kotisataman deitti on nyt myös mobiilisovelluksena! Löydät sovelluksen Google Playstä ja App Storesta nimellä "Valo - Kotisataman Deitti" tai suoraan tästä linkistä.

Kotisataman deitti täyttää lokakuussa 20 vuotta ja nyt olemme luoneet helpon ja mukavan kännykkäsovelluksen, Valo - Kotisataman deitti, sovelluksen.

Se on helppo ladata ja käyttää, lataa sovellus tästä linkistä.


Kotisataman Deitti lyhyesti:

Rekisteröitymällä ja maksamalla käyttömaksun, pääset tekemään oman profiilisi ja etsimään sopivia deittailuvaihtoehtoja monipuolisten hakujen kautta valtavasta valikoimastamme. Voit lähettää viestejä, antaa virtuaalisia lahjoja, chattailla, kirjoittaa blogeja / keskustella, tallentaa kuviasi kansioihin ja halutessasi antaa kansioille salasanasuojauksen. Voit lisätä myös videoita, ääni-tiedostoja, tapahtumia. Palvelun käyttömaksu on vain 1,50 €/kk (12 kk laskutusjaksolla). Hinta on vain murto-osa muiden deitti-palveluiden hinnoista. Voit maksaa käyttömaksun seuraavilla laskutusjaksoilla:

  • 1 kk laskutusjakso 2,90 €
  • 3 kk laskutusjakso yht. 6,90 € (2,30 €/kk)
  • 6 kk laskutusjakso yht. 11,40 € (1,90 €/kk)
  • 12 kk laskutusjakso yht. 18,00 € (1,50 €/kk)


Kotisataman Deitti on maksullinen myös sen takia, että käyttömaksu poistaa palvelusta häiriköt, spämmääjät ja feikkiprofiilien tekijät. Lisäksi pieni käyttömaksu tekee mahdolliseksi palvelun markkinoinnin ja sitä myöten tulee lisää käyttäjiä ja lisää mahdollisuuksia löytää sopiva puoliso. Myös palvelun kehittäminen käyttäjien toiveiden perusteella on mahdollista. Unelmanamme on lisätä palveluun uusia ominaisuuksia ja erikoisesti kehittää myös palvelun mobiilia käyttöä.

Kotisataman Deitin taustalla

Palvelun tuottaa Multiversum Oy ja palvelun pääylläpitäjä on Miika-Markus Järvelä (kesällä 2021 valm. psykologiksi, DI, sielunhoitoterapeutti ja työnohjaaja). Multiversum Oy tekee Kotisataman Deitin lisäksi:

- Kristillinen nettikirjakauppa osoitteessa: www.kristillinenkirjakauppa.fi

- Sähköinen raamattu: www.raamattu365.fi ja www.digiraamattu.fi

- Kustannustoimintaa, mm. Kronologinen Raamattu ja sen selitysteokset.


Tarinoita

Mikäli olet löytänyt puolison Kotisataman Deitistä, haluaisimme kuulla tarinasi ja mahdollisesti jakaa sen muillekin rohkaisuksi. Välitäthän tämän toiveemme myös mahdollisesti tuntemillesi pareille. Voit lähettää tarinasi osoitteella: isanta.ja.emanta@kotisatamandeitti.fi. Huom tähän sähköpostiosoitteeseen vain tarinoita. Tukipyynnöt osoitteeseen tuki@kotisatamandeitti.fi.Kotisataman Deitti täyttää lokakuussa 2021 jo 20 vuotta

Kristillinen Deittipalvelu on perustettu lokakuussa 2001. Perustajina oli nuorten poikamiesten porukka Vapaakirkosta. Vuonna 2005 nimi vaihtui Kotisataman Deitiksi ja palvelu siirtyi nykyisten ylläpitäjien hoidettavaksi. Aluksi alustana käytettiin alkuperäisten perustajien tekemää tekniikkaa, mutta muutaman vuoden jälkeen otettiin käyttöön valmisohjelmisto, joka on edelleen käytössä. Palvelu on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille käyttäjille.