Info

Multiversum Oy:n tietosuojalauseke

Kotisataman Deitti lyhyesti:

Rekisteröitymällä ja maksamalla käyttömaksun, pääset tekemään oman profiilisi ja etsimään sopivia deittailuvaihtoehtoja monipuolisten hakujen kautta valtavasta valikoimastamme. Voit lähettää viestejä, antaa virtuaalisia lahjoja, chattailla, kirjoittaa blogeja / keskustella, tallentaa kuviasi kansioihin ja halutessasi antaa kansioille salasanasuojauksen. Voit lisätä myös videoita, ääni-tiedostoja, tapahtumia. Palvelun käyttömaksu on vain 1,50 €/kk (12 kk laskutusjaksolla). Hinta on vain murto-osa muiden deitti-palveluiden hinnoista. Voit maksaa käyttömaksun seuraavilla laskutusjaksoilla:

  • 1 kk laskutusjakso 2,90 €
  • 3 kk laskutusjakso yht. 6,90 € (2,30 €/kk)
  • 6 kk laskutusjakso yht. 11,40 € (1,90 €/kk)
  • 12 kk laskutusjakso yht. 18,00 € (1,50 €/kk)


Kotisataman Deitti on maksullinen myös sen takia, että käyttömaksu poistaa palvelusta häiriköt, spämmääjät ja feikkiprofiilien tekijät. Lisäksi pieni käyttömaksu tekee mahdolliseksi palvelun markkinoinnin ja sitä myöten tulee lisää käyttäjiä ja lisää mahdollisuuksia löytää sopiva puoliso. Myös palvelun kehittäminen käyttäjien toiveiden perusteella on mahdollista. Unelmanamme on lisätä palveluun uusia ominaisuuksia ja erikoisesti kehittää myös palvelun mobiilia käyttöä.

Kotisataman Deitin taustalla

Palvelun tuottaa Multiversum Oy ja palvelun pääylläpitäjä on Miika-Markus Järvelä, joka on koulutukseltaan diplomi-insinööri, sielunhoitoterapeutti ja työnohjaaja. Multiversum Oy tekee Kotisataman Deitin lisäksi:

- Kristillinen nettikirjakauppa osoitteessa: www.kristillinenkirjakauppa.fi

- Sähköinen raamattu: www.raamattu365.fi ja www.digiraamattu.fi

- Kustannustoimintaa, mm. Kronologinen Raamattu ja sen selitysteokset.


Tarinoita

Mikäli olet löytänyt puolison Kotisataman Deitistä, haluaisimme kuulla tarinasi ja mahdollisesti jakaa sen muillekin rohkaisuksi. Välitäthän tämän toiveemme myös mahdollisesti tuntemillesi pareille. Voit lähettää tarinasi osoitteella: isanta.ja.emanta@kotisatamandeitti.fi. Samaan sähköpostiosoitteeseen voit lähettää tiedon, jos haluaisit auttaa vapaaehtoisena ylläpidossa.


Kotisataman Deitti täyttää lokakuussa 18 vuotta

Kristillinen Deittipalvelu on perustettu lokakuussa 2001. Perustajina oli nuorten poikamiesten porukka Vapaakirkosta. Vuonna 2005 nimi vaihtui Kotisataman Deitiksi ja palvelu siirtyi nykyisten ylläpitäjien hoidettavaksi. Tässä vaiheessa käyttäjinä oli 3000 henkilöä, joiden ikähaarukka oli alle 20-vuotiaasta 60-vuotiaaseen. Aluksi alustana käytettiin alkuperäisten perustajien tekemää tekniikkaa, mutta muutaman vuoden jälkeen otettiin käyttöön valmisohjelmisto, joka on edelleen käytössä.