Info

Kotisataman Valo Oy:n tietosuojalauseke


Kotisataman Deitti on nyt myös Mobiilissa

Kotisataman deitti on nyt myös mobiilisovelluksena! Löydät sovelluksen Google Playstä ja App Storesta nimellä "Valo - Kotisataman Deitti" tai suoraan tästä linkistä.

Kotisataman deitti täyttää lokakuussa 20 vuotta ja nyt olemme luoneet helpon ja mukavan kännykkäsovelluksen, Valo - Kotisataman deitti, sovelluksen.

Se on helppo ladata ja käyttää, lataa sovellus tästä linkistä.


Kotisataman Deitti lyhyesti:

Rekisteröitymällä ja maksamalla käyttömaksun, pääset tekemään oman profiilisi ja etsimään sopivia deittailuvaihtoehtoja monipuolisten hakujen kautta valtavasta valikoimastamme. Voit lähettää viestejä, antaa virtuaalisia lahjoja, chattailla, kirjoittaa blogeja / keskustella, tallentaa kuviasi kansioihin ja halutessasi antaa kansioille salasanasuojauksen. Voit lisätä myös videoita, ääni-tiedostoja, tapahtumia. Palvelun käyttömaksu on vain 1,50 €/kk (12 kk laskutusjaksolla). Hinta on vain murto-osa muiden deitti-palveluiden hinnoista. Voit maksaa käyttömaksun seuraavilla laskutusjaksoilla:

  • 1 kk laskutusjakso 2,90 €
  • 3 kk laskutusjakso yht. 6,90 € (2,30 €/kk)
  • 6 kk laskutusjakso yht. 11,40 € (1,90 €/kk)
  • 12 kk laskutusjakso yht. 18,00 € (1,50 €/kk)

Kotisataman Deitti on maksullinen myös sen takia, että käyttömaksu poistaa palvelusta häiriköt, spämmääjät ja feikkiprofiilien tekijät. Lisäksi pieni käyttömaksu tekee mahdolliseksi palvelun markkinoinnin ja sitä myöten tulee lisää käyttäjiä ja lisää mahdollisuuksia löytää sopiva puoliso. Myös palvelun kehittäminen käyttäjien toiveiden perusteella on mahdollista. Unelmanamme on lisätä palveluun uusia ominaisuuksia ja erikoisesti kehittää myös palvelun mobiilia käyttöä.

Valo lyhyesti:

Kotisatamandeitti.fi ja Valo-mobiilisovellus ovat molemmat meidän tarjoamia palveluita. Palvelut eivät kuitenkaan keskustele toistensa kanssa ja ovat toiminnoiltaan ja hinnoittelultaan erillisiä.


Olemme helpottaneet Valo-palvelun käyttöönottoa olemassa olevien kotisatamandeitti.fi-palvelun käyttäjien osalta ja kotisatamandeitti.fi:n kirjautumistunnuksilla pystyy kirjautumaan näin myös Valoon. Toisin päin tämä ei toimi eli Valo-tunnuksilla ei pääse kirjautumaan kotisatamandeitti.fi-palveluun. Tässä tapauksessa voitte halutessanne tehdä erilliset tunnukset kotisatamandeitti.fi-palveluun.


Käytännössä siis toiminnot Valossa ja kotisatamandeitti.fi-palvelussa ovat erilliset ja Valossa saadut tykkäykset, supertykkäykset ja osumat ovat näkyvissä vaan mobiilisovellus Valossa.


Valon käyttöohjeet löydätte Valo-sovelluksesta Profiili-välilehdeltä.


Mikäli tarvitsette apua Valo-sovelluksen käytössä ja käyttöönotossa, olkaa yhteydessä sähköpostiosoitteeseen tuki@kotisatamanvalo.fi.


Tuki

Valo-mobiilisovellukseen liittyvät tukipyynnöt osoitteeseen tuki@kotisatamanvalo.fi.


Kotisatamandeitti.fi-verkkopalvelun tukipyynnöt osoitteeseen tuki@kotisatamandeitti.fi.Kotisataman Deitti täyttää lokakuussa 2021 jo 20 vuotta

Kristillinen Deittipalvelu on perustettu lokakuussa 2001. Perustajina oli nuorten poikamiesten porukka Vapaakirkosta. Vuonna 2005 nimi vaihtui Kotisataman Deitiksi ja palvelu siirtyi nykyisten ylläpitäjien hoidettavaksi. Aluksi alustana käytettiin alkuperäisten perustajien tekemää tekniikkaa, mutta muutaman vuoden jälkeen otettiin käyttöön valmisohjelmisto, joka on edelleen käytössä. Palvelu on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille käyttäjille.